طبق آمارهای اقتصادی ترکیه، میزان واردات سنگ آهن در دوره زمانی ژانویه تا سپتامبر بیست و شش درصد رشد داشته و به هشت میلیون و یکصد و چهل هزار تن رسیده است. این روند با تولید بیشتر فولاد خام نیز همسو بوده است. برزیل با چهار میلیون و دویست و هشتاد هزار تن، که نسبت به دوره مشابه سال قبل پنج و دو دهم درصد افزایش داشت، همچنان بزرگترین تأمینکننده سنگ آهن ترکیه باقی مانده است. در این بین، اوکراین نیز با رشد بیش از دو برابر در سال جاری، با یک میلیون و ده هزار تن واردات در رتبه بعدی قرار دارد.
در این مدت، ترکیه همچنین حدود هشتصد و شصت و یک هزار و دویست تن سنگ آهن از آفریقای جنوبی وارد کرد که دو برابر میزان واردات مشابه سال گذشته بود. سایر تأمینکنندگان شامل سوئد با هشتصد و بیست و پنج هزار تن، ازبکستان با ششصد و هفتاد و هفت هزار و دویست تن و روسیه با سیصد و هفتاد و یک هزار تن بودهاند. بر اساس گزارش انجمن تولیدکنندگان فولاد ترکیه، تولید فولاد خام ترکیه در ژانویه تا سپتامبر به بیست و هفت میلیون و نهصد هزار تن رسید که نسبت به دوره مشابه سال قبل، سیزده و هشت دهم درصد افزایش نشان میدهد.
همچنین بازار ضایعات آهن ژاپن در نه ماه اول سال جاری میلادی کاهش هشت درصدی صادرات را نسبت به سال قبل تجربه کرد و در مجموع به چهار میلیون و چهارصد و نود هزار تن رسید. این کاهش صادرات عمدتاً به دلیل ضعف تقاضای جهانی، افزایش رقابت کشورهای دیگر و کاهش تقاضای داخلی بوده است.
در کره جنوبی، رکود بازار ساخت و ساز باعث کاهش موجودی ضایعات آهن در میان تولیدکنندگان فولاد داخلی شده است. از طرف دیگر، در بنگلادش مشکلات مربوط به اعتبار اسنادی و نیز ناآرامیهای سیاسی بر واردات ضایعات آهن از ژاپن اثر گذاشته است.